Mesaj public:

avatar sabrina-love: buna baietiii va pup


bestwap.ro
Blogul membrului:
- andrei

ultima pagina»

*.caf3.
Astazi am sa imi fac curat in inima, am sa pun fiecare sentiment, fiecare bucatica din suflet, in cutiuta lui din inima mea, lasandu-le acolo pe raftul lor, sa le ocrotescasa uitarea... Fiecare avem o poveste, cu sentimente si bucati din suflet puse in ea...una mai frumoasa, alta mai trista, dar face parte din noi, este bagajul nostru de suflet si trebuie sa o pastram pana la final, sa o ocrotim si sa invatam sa traim cu ea. Exista lucruri care credem ca sunt imposibil de realizat, fac parte din poveste, sunt bucati de sentimente demult ingropate in tine, le crezi moarte pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza, scoate la suprafata acel ceva ascuns in tine, facand povestea frumoasa, care merita traita... este povestea ta, a mea, a tuturor! O zi buna sa aveti, traieste povestea ta cat mai frumos, viata este una singura!

13.04.2018, 08:26
+2 comentarii | 24 vizualizari
-----
*.dor.
Mi- e dor... Tu mai stii?! Ma adormeai legandu-ma pe aripile muzicii, innoptam in gandul tau, in palma ta, ma leganai pe pieptul tau... ma adormeai intre cuvinte pe marginea unei atingeri, facandu-ma sa plutesc pe nori de vis... Din bataile inimii tale, am sa-mi fac un cantec de leagan... sa nu-mi mai fie dor si teama de noapte, sa pot pastra in suflet doar clipa in care tu si eu, eram doar noi si intreg universul complota pentru iubirea noastra, care incet inmugurea vestind un nou inceput... Te imbratisez de atunci in fiecare noapte in vis, in ganduri si din gandurile mele iti dau tie unul, sa il ascunzi bine in suflet, iar altul il dau misterului sa faca o magie pentru noi... Dezleaga-ma de poti si imparte noptii parte din sufletul meu ramas la tine!... Noapte binecuvantata!

08.04.2018, 23:30
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*Ganduri...
Imbatranim acumuland regrete pentru lucrurile pe care nu le-am facut, pentru vorbele pe care nu le-am spus, pentru iubirile pe care nu le-am aratat, tanjim dupa timpul trecut pe langa noi, dupa visele si sperantele pierdute. Cu trecerea anilor adunam dureri, frustrari, amaraciunea sentimentelor pierdute din diferite motive, neputinta, teama, conventionalism... Si vine o zi cand realizam ca a trecut viata pe langa noi, lasand in urma un suflet gol, pustiit, arid, insetat si dornic de iubire, tandrete, mangaiere.... parjolit. Viata e prea scurta! In loc sa ajungem sa regretam maine, mai bine sa facem tot ce ne aduce fericirea astazi. Zi frumoasa, iubiti si lasati-va iubiti, astazi... poate ca maine nu va fi nicicand!

31.03.2018, 15:01
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*Ganduri...
Sunt momente care iti marcheaza viata, nu stii cum si de ce, dar o fac punand amprenta puternica pe tine ca suflet, simtire si persoana. Sunt oameni, care trecand prin viata ta devin o lectie sau o binecuvantare, nu poti sa te opui, esti luat prin surprindere si accepti, sperand ca sufletului tau ii va fi bine....speranta?... ea moare odata cu noi! Somn usor si vise implinite oriunde te afli in lumea asta......

27.03.2018, 21:01
+1 comentariu | 14 vizualizari
-----
*.dans27.
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata ta, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar trandetea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima. Dragostea este intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure orice urmeaza. Dragostea e ca vantul, nu o poti vedea dar o poti simti.. Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit, iti iei viata de la capat vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea e cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta.

07.03.2018, 18:05
+1 comentariu | 12 vizualizari
-----

inainte»
1/7

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate