Mesaj public:

avatar crazytzacanel: Care are chef de vb ? .hh. cine vrea pluse?


bestwap.ro
Blogul membrului:
- andrei

ultima pagina»

*.dans27.
Ai aparut in viata mea ca o puternica raza de soare ce mi-a adus in suflet caldura si gingasia nesfarsita, cu zambetul tau m-ai invatat sa cunosc blandetea pana atunci necunoscuta, sarutul tau mi-a daruit dulceata ta, ochii tai senini mi-au aratat ca dragostea exista, iar trandetea si frumusetea sufletului tau mi-au cucerit inima. Dragostea este intotdeauna gata sa ierte, sa aiba incredere, sa spere si sa indure orice urmeaza. Dragostea e ca vantul, nu o poti vedea dar o poti simti.. Se intampla in viata sa iubesti dar sa fii ranit, iti iei viata de la capat vrei sa uiti tot, dar amintirile sunt mereu in inima ta amintindu-ti ca iubirea e cel mai frumos lucru care te poate condamna la suferinta.

07.03.2018, 18:05
+1 comentariu | 7 vizualizari
-----
*.love.
Sunt o picatura de ploaie strivita intre pleoapele tale grele de visuri. Sunt un gand hoinar, ratacit in parul tau, roua diminetii tarzii incediate de soare, secunda boaba de nisip cazuta in clepsidra fara de sfarsit. Sunt firul de iarba peste care treci acum grabit, sunt frunza pe care o tii ingandurata intre degete. Sunt raza de soare care iti mangaie privirea, sunt ultima silaba pe care as dori sa o rostesti inainte de a visa si primul tau gand… Atingerea ta e pentru mine curcubeul, sarutul tau…sfarsitul unei lumi si nasterea  alteia. Daca viata mea ar fi o clipa petrecuta alaturi de tine, nu mi-as dori alta. O clipa sa ma privesti, sa imi zambesti, sa ma atingi, sa ma saruti.Te mai astept o viata… Si ce altceva as mai putea sa iti ofer decat doi ochi verzi, frumosi si un zambet cald, care sa iti calauzeasca pasii zi de zi!

24.02.2018, 12:06
+niciun comentariu | 5 vizualizari
-----
*.dans27.
Un om e un inger cu o singura aripa si are nevoie si de cealalta aripa pentru a putea zbura.

24.02.2018, 12:00
+1 comentariu | 9 vizualizari
-----
*.love34.
Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.

14.02.2018, 09:06
+3 comentarii | 19 vizualizari
-----
*.cli2.
Astazi chiar sunt fericit, m-am trezit din somn zambind, ma simt ca si cum plutesc...simt ca ma topesc.

31.01.2018, 13:32
+niciun comentariu | 6 vizualizari
-----

inainte»
1/6

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate