Mesaj public:

avatar relis: Eu zic ca daca.l speli bine poate ca da! .lol. Depinde si de detergent si balsam! .w.


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ anca_b

ultima pagina»

*..
Si inima mea,si trupul meu si visele mele toate se intorc mereu catre tine ..love..Tu esti visul meu frumos de dragoste..Toate zilele incep cu..un te iubesc!Un te iubesc spus in gand..si care sper ca ajunge direct la tine!

29.06.2020, 09:34
+niciun comentariu | 4 vizualizari
-----
*..
Ce poate fi mai frumos decat sa.ti ofere viata o persoana care sa.ti spuna cu dragoste,,Multumesc ca existi!,,..love.

26.06.2020, 18:36
+1 comentariu | 14 vizualizari
-----
*.vis.
Ai da o fuga acolo unde inima ar vrea sa te duca?.love.

25.06.2020, 16:13
+2 comentarii | 7 vizualizari
-----
*Te voi iubi..
Te voi iubi in fiecare zi mai mult si mai frumos..Te voi iubi cu fiecare clipa care trece mai absurd si mai normal..Te voi iubi in mine,in sinea mea si.n lumea intreaga..Te voi iubi mereu tacuta,te voi iubi strigand de bucurie..Te voi iubi in fiecare sambata si.n fiecare amiaza a fiecarei zile..Te voi iubi in fiecare vis..te voi iubi in tot ce e real..Te voi iubi cu blandete si cu bunatate..Te voi iubi cu tot spatiul si cu tot timpul..Te voi iubi absolut si intangibil..Te voi iubi copilareste si poate prea matur..Te voi iubi mereu si te voi iubi chiar si uneori..Te voi iubi indiferent..Si chiar fara motiv..Te voi iubi pentru tot ce esti..

22.06.2020, 23:07
+1 comentariu | 16 vizualizari
-----
*.vis.
Uneori,distanta dintre doi oameni ii face sa se iubeasca mai mult,sa se doreasca mai mult,sa lupte mai mult ,sa creada mai mult unul in celalalt..

22.06.2020, 21:52
+3 comentarii | 18 vizualizari
-----

inainte»
1/4

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate

sus
facebook youtube
bestwap
Nu este suferinta pe lume pe care sa nu o rascumpere o singura zi de fericire. O mica lumanare goneste intunericul dintr-o mare incapere. (Bogdan Petriceicu Hasdeu)