Mesaj public:

avatar dolces: .ogl. neatsaaa rautatilor.s1..kiss.


bestwap.ro
Blogul membrului:
- aida85

ultima pagina»

*My Soul
Ce ai de gand sa faci cu sufletul meu? In care buzunar il tii? Ti l-am dat sa-l pastrezi, dar te rog eu mult nu-l uita acolo!... E drept - e cald, dar e intuneric, chiar si in cel de la piept, unde iti simte bataile .love9. inimii .love9.. Poarta-l la butoniera, mai bine, ca pe o floare[rosu] rosie[/rosu], si .nu. il invata pe de rost!...Testul este intotdeauna o proba practica si as vrea sa-l treci .rus1...

16.03.2019, 14:37
+niciun comentariu | 47 vizualizari
-----
*Hmmm.gand4.
Femeile...sunt indiscutabil, pisicute. Au gheare frumoase pe care le ingrijesc cu sfintenie ,au blanuri de lux pe care le afiseaza ostentativ.he. in functie de anotimp, desigur se zburlesc atunci cand sunt aricioase si se lasa mangaiate.br6. selectiv. Lasa semne pe unde trec, acolo unde trebuie remarcata prezenta lor sau, mai ales, absenta. Isi flutura, cu gratie, cozile atunci cand doresc atentie (mai tot timpul, adica.pup22.) , sunt mofturoase la mancare.pff. ,pe care o consuma in cantitati mici, rar, cu eleganta. Le place sa-ti ocupe spatiul personal se aseaza pe laptop , dar mai ales pe desktop unde trebuie sa-ti pui poza lor pentru a preveni un eventual razboi planetar.he. un potop de lacrimi.pl10.si ridicarea cortinei de fier intre est si vest, FIX pe mijlocul patului.rus1...Asa o fi?

12.03.2019, 16:04
+5 comentarii | 64 vizualizari
-----
*Daca nu stii..he.
Daca nu stii ce sa faci cu mainile, transforma-le in mangaieri.br6...daca nu stii ce sa faci cu bratele, transforma-le in imbratisari.br...daca nu stii ce sa faci cu buzele, transforma-le in sarutari.pup22... daca nu stii ce sa faci cu vorbele, transforma-le in soapte.soa...

20.01.2019, 13:08
+9 comentarii | 91 vizualizari
-----
*Dorinte de Craciun!?
- Buna ziua...as dori va rog : niste emotii, putina fericire.vis....o portie buna de liniste sufleteasca, si cateva clipe de iubire.love34.... - Am de toate, raspunde viata. Cu ce platesti ? - Cu sufletul...love9.

25.12.2018, 15:20
+11 comentarii | 75 vizualizari
-----
*Pam pam..
Te aflai in doua locuri : acolo unde esti acum si aici in .love9.mea ....Mi-as fi dorit atat de mult sa-ti fie indeajuns...Ai iubit-o pentru ca era diferita si ai pierdut-o pentru ca ai ales sa fii la fel ca ceilalti..

10.11.2018, 19:16
+niciun comentariu | 69 vizualizari
-----

inainte»
1/3

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate