Mesaj public:

avatar marinel_89: Neata o doamna sau domnisioara singurica pt tata sau pt mine pm


bestwap.ro
Blogul membrului:
+ aida85

ultima pagina»

*Coffe.caf6., Tea.caf2...Me?
Am auzit, ca dimineata se zambeste .z., Se da binete, se sorbeste ceai.caf2., cafea.caf6., Am auzit ca dimineata se iubeste.love34.. Ohoho daaaa, cu iubire toate se vor aranja! Am auzit ca dimineata se viseaza.vis., Ai citit.cit6. bine, nu doar seara, la perdea. Se ia creionul din sertar, se deseneaza.pic., un mega vis, cat soarele din ceasca .caf6.ta! Am auzit ca dimineata se saluta, si se ureaza : `o zi superba` !? Sa se .z. zambeasca-n timpul asta nu se uita...pentru ca e mare nevoie de asta in lume..

04.09.2020, 08:18
+14 comentarii | 118 vizualizari
-----
*My Moon
Te-ai transformat intr-un lup singuratic si neinteles, si te-ai departat de oameni. O luna plina de ea iti rascoleste din cand in cand tacerile in care te-ai dus. Si atunci urli la ea toata neputinta omenescului care te-a ranit si te-a zidit intr-o fantasma a noptii abandonata de emotii.. Imi dai drumul putin... la tine-n suflet...cred ca mi-am uitat ceva acolo pt ca n-o mai simt sa bata la fel...!?

25.08.2020, 10:41
+6 comentarii | 114 vizualizari
-----
*Vise Albastre
Poti dormi fara grija. Nu o sa te uit pana dimineata. Cand te vei trezi, amintirea ta va fi la fel de proaspata. Si dorul, tot acolo.. Soarele va rasari pentru tine. Pasarile, vor canta pentru tine si fluturii vor zbura tot pentru tine. Voi vorbi cu ei in noaptea asta! Stii povestea fetei cu ochi albastri? Pentru ca iubitul ii era plecat peste mari si tari, ii era teama sa nu-l uite. A plantat un fir de nu-ma-uita in dreptul ferestrei. Dar si asa i-a fost teama ca firul acela ca muri, asa ca a mai plantat unul, si inca unul, si inca o suta. Toata curtea si campul din fata casei. Cand se trezea dimineata, isi impletea in par flori mici albastre de nu-ma-uita, isi prindea la ureche, sa nu-i uite vocea, in coltul buzelor, sa nu-i uite dulceata sarutarilor, la piept, sa nu-i uite bataile inimii.. Si nu l-a uitat! Crezi ca o sa te uit pana dimineata? Nici o sansa! Ti-as pune totusi, flori de nu-ma-uita, sub perna.. sa nu ma uiti tu...lov.

11.08.2020, 04:06
+19 comentarii | 170 vizualizari
-----
*Pe unde esti, in ce poveste!?
N-ai spus nimanui de noptile si diminetile noastre.rus1., da!? N-ai povestit despre mirosul parului meu in zori de zi, nici despre gustul guritei tale .yam.de cafea.caf6. pe care-l simteam pe buzele-mi flamande....mmmh .pup22. ; n-ai povestit despre bataile.love9. inimii .love9.mele sub mana ta , n-ai cum sa povestesti .lov.iubirea.lov...!?

20.06.2020, 21:29
+15 comentarii | 136 vizualizari
-----
*Cum era, daca era cum trebuia sa fie!?
Cumva pe tine te-am invatat din dor, din lipsa de tine..., m-am intrebat .gand4. cum ar fi fost o viata in care sa traim zi de zi unul langa celalalt... Mi-ai raspuns din spatele ecranului telefonului.tel., zambind jucaus, poznas, ..nu stii sa tii tristetea intre pleoape, de fapt de zambetul tau perfect si de ochii-ti azurii, m-am .love., inainte de toate...Si mintea! Ohhho , mintea ta.vis. -Ne-am topi unul in celalalt..., ne-am certa care-i mai nebun dintre noi doi, care iubeste .love34.mai tare... -Eu pe tine, ti-am spus cu voce tare... -Eu si toata lumea mea, toate fibrele corpului si mintea mea ce cauta sa te inteleaga, toate locurile pe unde am fost cu tine-n gand, tinandu-te de mana... .lov.

05.04.2020, 23:48
+21 comentarii | 153 vizualizari
-----

inainte»
1/5

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate