Mesaj public:

avatar florian01: caut o femeie singurica pt o rel reala,acept si cu copil,pm sa ne cunoastem,


bestwap.ro
Blogul membrului:
- ad0lf-hitler

ultima pagina»

*povestea mea
Povestea mea incepe asa...acuma 3-4 ani cunosteam aicia o fata .Atuncia nu stiam ce varsta are sau cum o cheama dar in schimb ma certam,ma amenintam,ne injuram,tot felu de ciondaneli aveam cu fata aia!! In schimb anii au trecut,din certuri si tot felu de prostii am ajuns sa ne imprietenim,sa fim buni prieteni!!! Chiar daca nu stiu absolut orice de ea oricum nu ma intereseaza!!! Este o fata frumoasa si cand vrea are si bun caracter in ea!! In schimb ma vad pe mine in ea cum eram eu de rau cand am aparut aicia pt prima data ca nu stateam aicia nici o saptamana sa iau ban dar vremurile se schimba!! Ce pot sa spun de ea,ca ii capoasa uneori prostuta dar in schimb ii o foarte buna prietena!! Iti multumesc din suflet caai avut rabdare atata cu mine si ca mai iertat toate injuraturile si toate prostiile!! Ii Multumesc Lui Dumnezeu ca team cunoscut si ca mai suntem si acuma prieteni foarte buni!!! Chiar daca nu ma crezi sa stii ca te iubesc foarte mult chiar din suflet,esti o fiinta nemaipomenita,extraordinara,esti o fiinta de femeie cum rar ai mai intalnit,esti o persoana deosebita in viata mea!!! Te iubesc mult brasoveanco!!! .love. .pupi.

azi, 00:57
+2 comentarii | 1 vizualizari
-----
*Iubirea nu este un sistem de beneficiu reciproc
Din păcate, ceea ce majoritatea oamenilor înțelege prin iubire este doar un sistem de beneficiu reciproc. Într-o zi, un om pe care îl chema Shankaran Pillai* a mers într-un parc. Acolo era o femeie drăguță care stătea pe o bancă. El a mers și s-a așezat pe aceeași bacă. După câteva minute, s-a dat puțin mai aproape de ea. Ea s-a mutat mai încolo. El a așteptat câteva minute și s-a mutat și mai aproape. Ea se mutase deja către marginea băncii. El a urmat-o și a pus mâna pe ea. Ea s-a scuturat. El a stat așa o vreme, apoi s-a așezat în genunchi, a smuls o floare, i-a dat-o și i-a spus: “Te iubesc, te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni în viața mea.” Ea s-a topit. Natura a preluat controlul și ei au găsit drumul unul către celălalt. Era deja târziu în noapte, Shankaran Pillai s-a ridicat și a spus: “Trebuie să plec. Este ora opt. Soția mea mă așteaptă. ” Ea a spus: “Ce?! Pleci?! Tocmai ai spus că mă iubești!” “Da, dar e timpul. Trebuie să plec. ”

azi, 23:36
+niciun comentariu | 3 vizualizari
-----
*Dragostea este actiune, dragostea este munca
Multe persoane isi doresc sa aiba parte de o iubire adevarata fara sa stie cu adevarat despre ce este vorba. Credem ca dragostea adevarata inseamna casatorie, copii si fericire pana la adanci batraneti. Ne dorim si noi aceste lucruri fara sa ne gandim la ce munca implica iubirea adevarata, responsabilitati sau la angajamentul pe care doua persoane si-l iau.

azi, 23:32
+niciun comentariu | 2 vizualizari
-----
*fii tu însăți
Iubirea adevărată înseamnă persoana care îți este alături necondiționat și care nu se chinuie să te sprijine în toate acțiunile. Asta înseamnă că nu trebuie să existe îndoieli,frica de abandonare,frica de îngrădire sau gânduri de despărțire. Respectul este un alt element important,căci respectul va da stabilitate,sentimentul de protecție și de iubire veșnică. Respectul nu trebuie să cadă,orice ar fi,el stă la baza unei relații sănătoase,sincere și frumoase. Încrederea este un alt punct forte în dragoste. Dacă ai încredere totală în partenerul tău de viață,știi că oriunde te-ar duce este bine pentru amândoi,atunci ești unde trebuie. Diferențele de personalitate și de caracter nu ar trebui să fie o problemă,atâta vreme cât există sentimentele de iubire și respect. Când te simți în largul tău,când te porți ca și cum ești doar tu cu tine,când simți că nu ești judecat,pedepsit pentru ce faci sau cum gândești,când simți că poți împărtășii gândurile cele mai ascunse și când simți încurajare și susținere oricât de nebunești ar și ideile tale,atunci înseamnă că ești în fața iubirii adevărate. Când nu îți dorești să fii mai degrabă în alte părți decât lângă acea persoană,când poți comunica cu ușurință temerile,problemele cele mai adânci,gândurile cele mai ascunse și când ți-ai găsit un drum comun cu al celuilalt,înseamnă că iubești cu adevărat.

azi, 23:27
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----
*sinceritate și ușurință în comunicare
De aceea,este bine să nu ne grăbim în decizii. Înainte vreme,oamenii se tatonau,se cunoșteau în timp,își lăsau la dispoziție momente de descoperire unul pe celălalt. Astăzi,pentru că se promovează ideea de a avea cât mai mulți parteneri înainte de întemeierea unei familii,tot romantismul și toată frumusețea s-au pierdut. Cu toate acestea,studiile arată că cei mai fericiți în relație sunt familiile formate din parteneri de lungă durată,care nu au avut posibilitatea cunoașterii altor parteneri,care au copii și care nu exagerează la capitolul viață sexuală. Așadar,răbdarea este foarte importantă pentru găsirea iubirii adevărate. Persoanele sincere și deschise înțeleg faptul că nimeni nu este perfect,că nimeni nu trebuie să facă schimbări majore pentru altcineva și că iubirea este,mai ales,despre acceptarea celuilalt și potrivirea fizică,intelectuală,de gusturi,pasiuni și de ce nu,potrivire financiară. Iubirea este mereu în echilibru,când toate vine de la sine,atunci înseamnă că iubirea adevărată este chiar în fața ta.

azi, 23:26
+niciun comentariu | 0 vizualizari
-----

inainte»
1/2

Pagina personala
Autentificare
Intra in comunitate